hoe kun je gezellig je tuin inrichten - woonwebsiteBE

Het nieuwe jaar is begonnen en de donkerste dagen van de winter liggen eindelijk achter ons. De lente laat nog wel even op zich wachten, maar toch beginnen we ons zo langzamerhand op warmer weer te verheugen. Kijk jij al reikhalzend uit naar het moment dat je de tuinstoelen weer uit de schuur kunt halen? Dan heb je vast wel zin om je tuin alvast wat gezelliger in te richten. Maar hoe maak je die inrichting compleet? In dit artikel vertellen we over twee producten die niet aan je tuinmeubilairset mogen ontbreken: een goede barbecue en een Ukiah tuinhaard.

Hoe haal je meer uit je buitenleven?

Bij lekker weer wil je natuurlijk zo veel mogelijk buiten zijn. Toch lopen veel mensen tegen een bekend obstakel aan: je zit eindelijk in de tuin en beseft dan pas dat je daar niet zo veel te doen hebt. Je kunt niet eeuwig voor je uit zitten staren. Dus hoe maak je buiten zitten leuk?

  • Vind iets om te doen: is dit tuinieren, muziek luisteren, lezen, in een zwembad zitten, gezellig BBQen of juist iets heel anders? Maak voor jezelf een lijstje met ideeën, dan kun je de inrichting van je tuin daarop aanpassen;
  • Zet muziek aan: mensen houden nu eenmaal niet van lange stiltes. Gebruik je mobiel of een box of neem de radio mee naar buiten. Wil je liever niet constant spullen van binnen mee naar buiten slepen? Gelukkig bestaat er nog veel meer geluidsapparatuur die juist speciaal voor in de tuin is bedoeld;
  • Nodig mensen uit: je hoeft natuurlijk niet alleen in de tuin te zitten. Zet de barbecue aan en nodig buren, vrienden of familie uit om langs te komen. Zo zoekt de gezelligheid jou op;
  • Creeër sfeer: tuinmeubelen helpen hierbij, maar ook vuurkorven of tuinhaarden. Door zulke warmtebronnen in je tuin te plaatsen, geniet je ook nog eens langer van het buitenleven. In de lente zit je eerder in de tuin en in de herfst gaat de buitenpret ook nog even door.

Waar koop je een goede barbecue?

Heb je geen barbecue, of is je oude barbecue wel aan vervanging toe? Dat is vervelend, want een buitenleven zonder barbecue is haast ondenkbaar. Om volgend jaar niet opnieuw met hetzelfde probleem te zitten, raden we aan één keer een wat groter bedrag voor een nieuwe barbecue neer te leggen. Een barbecue van hoogwaardige kwaliteit gaat namelijk langer mee en kan daarom jaar na jaar opnieuw worden gebruikt. Doe wel goed onderzoek, want er zijn verschillende soorten barbecues die in gebruik verschillen. Wil jij liever een kolenbarbecue, een houtbarbecue of een pelletbarbecue? Misschien ga jij wel voor een pizzaoven in de tuin, zodat je heel de zomer lang heerlijk je eigen pizza’s kunt bakken. Een specialist als Kachels- en Haardenwinkel verkoopt hoogwaardige barbecues van verschillende merken. Keuze genoeg!

Hoe creëer je sfeer in de tuin?

Als je buiten zit, wil je een fijne sfeer creëren. Entertainment helpt hierbij. Daarom worden we bij Wonenwebsite BE helemaal wild van Ukiah tuinhaarden. Deze bijzondere tuinhaarden combineren vuur en muziek: via het Bluetooth gestuurde audiosysteem speel je je eigen muziek af, terwijl een prachtig vlammenspel – via de Beat to Music mode – met het geluid harmoniseert. Natuurlijk kun je ook alleen het haardvuur aanzetten, zodat je ook ‘s avonds lekker warm buiten zit en nog even onder het genot van een wijntje met vrienden of familie bijkletst. Een Ukiah tuinhaard is een ervaring. Deze combinatie van muziek en vuur vind je nergens anders op deze manier. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten en maten van deze unieke buitenkachels? Ukiah tuinhaarden zijn sinds kort te koop bij Kachels- en Haardenwinkel.