donzen dekbed

Opnieuw midden in de nacht wakker worden, liggend onder een wirwar van lakens en dekens, badend in het zweet? Of juist rillend je ogen open doen, omdat de dekens weer eens van het bed gegleden zijn. De frustraties van lakens en dekens die nooit comfortabel zijn, zijn gemakkelijk te omzeilen met de aanschaf van een donzen dekbed. 

Eindelijk is er een oplossing die je de luxe en het comfort kan bieden waarna je al zo lang op zoek bent. Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust en het altijd in de knoop raken met verschillende lakens en dekens kan al snel een reden worden waarom je je bed liever uit- dan instapt. 

Met een donzen dekbed ben je een keer klaar met alle problemen. 

Je kunt uit een behoorlijke hoeveelheid donzen dekbedden kiezen tegenwoordig. Met verschillende warmteklassen, kun je altijd het dekbed vinden dat het beste bij jou past. Ben je op zoek naar een fijn dekbed dat je gedurende de warme lentemaanden en hete zomermaanden kunt gebruiken, dan kun je het beste kiezen voor een dekbed in de klasse 3 of 4. Een goed ademend dekbed verzekert je ervan dat je ook gedurende de warmere nachten heerlijk slaapt, zonder wakker te worden in een zweetbad. 

Maar ook degenen die echt tegen die koude wintermaanden opzien, is een dekbed aanwezig dat die lange donkere nachten een stuk dragelijker maakt. Warmteklassen 1 en 2 zijn precies voor deze tijd van het jaar ontworpen. En als je een echte koukleum bent die met geen kachel is warm te krijgen, dan bestaat er altijd de mogelijkheid om een klasse 1+ te proberen. 

Uiteraard zijn de verschillende dekbedden ook te combineren tot een 4-seizoenen dekbed. Met een makkelijk systeem kun je een extra laag toevoegen of verwijderen, zodat je altijd de juiste combinatie kunt maken die aansluit op jouw vraag naar warmte.  Op deze manier ben je het hele jaar door verzekerd van een fijn dekbed waarmee de weg naar dromenland voor je wordt geopend!

Diervriendelijk dekbedden zodat je ’s nachts niet wakker ligt

Bij Yumeko kun je kiezen uit volle donzen dekbedden of half donzen dekbedden. Bij de volle donzen dekbedden kun je kiezen uit dekbedden gevuld met eenden of ganzen veren. Alle producten worden op verantwoorde en diervriendelijke wijze geproduceerd, zodat je daar ’s nachts in ieder geval niet wakker van te liggen. Kies je voor half dons, dat wil dan niet zeggen dat de vulling van deze dekbedden voor 50 procent uit dons bestaat en voor 50% uit iets anders. De half donzen dekbedden zijn voor 85 procent gevuld met veren en voor 15 procent met puur dons. 

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de impact die een donzen dekbed op jouw nachtrust kan hebben? Aarzel dan niet langer en bezoek onze website en maak een keuze. Als je vandaag voor 16.30 uur besteld, heb je jouw nieuwe dekbed morgen in huis. De verzending van je dekbed is gratis en mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan nemen wij ook de retourkosten van verzending voor onze rekening!