hanglampen

Als je je na maanden binnen te hebben gezeten vanwege de lockdown van een ding bewust bent geworden, dan is het dat het tijd is voor een grondige renovatie van je woning. Dagen, weken en maanden achter elkaar verplicht binnen blijven heeft je de nodige inspiratie gegeven voor wat er zo allemaal wel niet kan gebeuren om je huis van een frisse nieuwe look te voorzien. 

En een van de voornaamste veranderingen die je dagelijks opnieuw in je gedachten verschijnt is het thema van de belichting. De laatste donkere winterdagen lieten je al stil staan bij het feit dat je verlichting inmiddels behoorlijk uit de tijd is. De schemerlamp die je bij je ouders een keer mee hebt genomen is inderdaad een model uit de jaren ’80, de lamp boven de eettafel is inmiddels een gammel gevaarte afkomstig uit een bouwpakket van twintig jaar geleden en de peertjes in in de woonkamer lichten vooral op hoe vergeeld en ondergestoft de oosterse papieren lampionnen zijn. De scheuren had je voor de crisis al een keer gezien. 

Licht geeft hoop

Het is misschien wel eens tijd om je te gaan verdiepen in een brede hanglamp van Goossens. De woon- en slaap expert heeft een selectie van bijna 250 verschillende lampen om je interieur opnieuw in te richten en van een nieuwe lichtbron te voorzien. Licht geeft hoop wordt wel eens gezegd, dus niks beter om het nieuwe normaal in te gaan met verse lampen en een puike belichting. 

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hanglamp voor boven de eettafel om de familie etentjes wat gezelliger te maken, of dat je samen met je partner hebt besloten dat felle witte licht uit de slaapkamer te bannen, Goossens biedt een uitgebreide keuze om al die uitgedachte ideeën met betrekking tot een nieuwe belichting dichter bij de werkelijkheid te brengen. 

Moderne en industriele hanglampen, maar ook klassiek en modern

Daarnaast is er in de catalogus een grote hoeveelheid industriële hanglampen te vinden, waarmee je de andere ruimtes zoals de woonkamer, gang of keuken een moderne tint kan geven. Precies wat je in gedachten had na al deze lange lockdown weken. Mocht je juist op zoek zijn om met je lichtkeuze een intiemere sfeer te creëren binnenshuis, natuurlijk zijn er naast de moderne en industriële lampen ook juist romantische en klassieke modellen te vinden. 

Naast een van de vele winkels die verspreid zijn over het land, is het natuurlijk ook een mogelijkheid om de online webshop te bezoeken. Een makkelijke te navigeren menu leidt je langs de verschillende keuzes die mogelijk zijn. Daarnaast kun je makkelijk nagaan in welke kleurschakeringen de uiteenlopende modellen te bestellen zijn en of ze een product op voorraad hebben.  

Wie online bestelt kan de gratis bezorging van zijn nieuwe lichtbron binnen 1 a 3 dagen thuis verwachten. Een extra voordeel is de 30 dagen bedenktijd: mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze altijd binnen de afgesproken tijd retourneren.