Voor veel mensen is de TV het centrale punt van de woonkamer. ‘s Ochtends kijkt je kind tekenfilms, en ‘s avonds kijk je zelf naar het nieuws of zoek je iets uit op Netflix. Ook als je TV niet aanstaat, spendeer je veel vrije tijd in je woonkamer en valt je oog toch vaak op de televisie. Dit maakt je TV-meubel het statement piece van je zithoek. Ben jij op zoek naar een mooi TV meubel van wit hout, zwart hout of grijs hout? Of ben je gewoon benieuwd hoe je jouw woonkamer stijlvol en gezellig kunt inrichten? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we meer over de meubels van VanLonden.com, een webwinkel die zich specialiseert in meubels van steigerhout. Laat jij je door hen inspireren?

Hoe creëer je een warme sfeer in huis?

Om je huis compleet in te richten, verkoopt VanLonden.com een aantal meubels die je niet kunt missen:

  • Steigerhouten eettafels in alle vormen en maten, met bijpassende stoelen;
  • Comfortabele banken van steigerhout;
  • Steigerhouten kasten waarin je van alles kwijt kunt;
  • Allerlei soorten bedden, van tweepersoonsbedden tot hoogslapers en stapelbedden van steigerhout;
  • Steigerhouten TV-meubelen van groot tot klein;
  • Koffietafels van steigerhout.

Hoe maak je een kleine woonkamer gezellig?

Heb jij een grote of een kleine woonkamer? Hoe dan ook is je inrichting een ontzettend belangrijk aspect van je leefplezier. VanLonden.com verkoopt een groot scala aan steigerhouten meubelen, waarmee jij je woonkamer gezellig inricht. Maar wat is steigerhout eigenlijk? En waarom staat het zo mooi? Als vurenhout jaren in de bouw dienst doet, noemen we het steigerhout. Het krijgt door alle elementen waaraan het wordt blootgesteld – zoals regen en sneeuw – een mooie, grijze kleur. Die kleur valt met vrijwel alle andere kleuren te combineren. Zet jij naast een steigerhouten TV-meubel een mooie zwarte boekenkast neer? Of leg jij juist allerlei verschillende kussentjes op je steigerhouten bank? Dat kan. Omdat steigerhout met vrijwel alles samen gaat, is het makkelijk om met deze houtsoort je woonkamer in te richten.

Hoe maak je je huis gezellig?

Natuurlijk begint en eindigt je inrichting niet in de woonkamer. Ook je slaapkamer en de kamer van je kind richt je met steigerhout prachtig in. Een Van Londen kinderbed is tegen iedere enthousiaste speler bestendig en gaat mee in de belevingswereld van je drommel. Ieder kind wil toch een hoogslaper waar je ‘s ochtends via de glijbaan uitsjoeft? Zo is je kind wakker maken als hij of zij naar school gaat geen probleem meer. Ook je eigen kamer richt je prachtig in met een steigerhouten bed, een steigerhouten kast en steigerhouten kisten. Heb je zelf een leuk idee? Dan laat je bij VanLonden.com je eigen meubels maken. Zo weet je zeker dat jouw huis straks precies zoals jij het in je hoofd hebt is ingericht. De mogelijkheden van steigerhout zijn eindeloos!