professionele slotenmaker

Dit is waarschijnlijk een vraag die iedereen beantwoord wilt zien. Er kan voor elke situatie een ander systeem van toepassing zijn. Een professionele slotenmaker gaat te werk met verschillende technieken en materialen. U belt meestal naar een slotenmaker gewoon om de deur open te maken, maar het kan ook zijn dat u de slotenmaker moet bellen omdat er een inbraak is geweest of wanneer er beschadiging is aangebracht aan een slot. Voor elke situatie bestaat er een geschikte oplossing.

Ingebroken? Een nieuw slot is een goed idee

We hopen het allemaal niet mee te maken, maar toch gebeurt het regelmatig dat een slot geforceerd is door een inbraak. Dieven zijn nooit ver weg en vanaf ze hun kans zien, grijpen ze die. Een goed slot kan dit al verhelpen. Is het toch te laat en is er ingebroken? Dan kan een slotenmaker een nieuw slot plaatsen zodat uw huis weer optimaal beveiligd is. Zo voelt u zich voortaan terug veilig in uw eigen huis. De slotenmaker bekijkt samen met u welke optie het beste bij u past om op die manier uw veiligheid te garanderen. 

Help mijn slot gaat niet meer open

Het is altijd mogelijk dat uw slot op een dag defect is en niet meer open gaat. Dat is natuurlijk zeer vervelend, zeker als dit het slot van uw huis betreft. Een slot wordt stroever in de loop der jaren maar het kan zijn dat, mits enkele aanpassingen, het slot weer soepel open gaat. De eerste oplossing is een soort van smeermiddel dat het slotmechanisme soepel maakt zodat het terug werkt. Als het slot echt beschadigd is of gewoonweg helemaal niet meer open gaat, dan is de enige optie meestal dat het slot volledig of deels vervangen moet worden. Of het kan zijn dat u een nieuwe sleutel moet laten maken.

Mijn sleutels liggen nog binnen

Sleutels in huis vergeten maakt iedereen wel eens mee in zijn leven. Enorm vervelend, want ook hiervoor moet je beroep doen op een professionele slotenmaker. Het is belangrijk dat u niet zelf gaat proberen het slot open te breken met een speld, een kaartje of een schroevendraaier. Uit ervaring weet een slotenmaker dat dit het alleen maar erger kan maken en het slot aardig kan beschadigen. Met professioneel materiaal heeft een slotenmaker het slot vaak in geen tijd weer open. De meeste slotenmakers zijn 24/7 bereikbaar. U kan dus op ieder moment snel geholpen worden door een professional. In het weekend of ‘s nachts kunnen de kosten wel iets hoger oplopen, hou hier rekening mee en spreek telefonisch op voorhand een prijs af.