verhuisdekens

Het is iedere keer weer even flink adem halen als je opnieuw verhuizen moet. Het komt natuurlijk niet zo vaak voor, maar je bent in de afgelopen vijf jaar toch stiekem al twee keer verhuisd en over twee weken is het weer zover. Wegens persoonlijke omstandigheden van de eigenaar moet je je huidige appartement na anderhalf jaar verlaten.

Gelukkig heb je in het zuiden van de stad een nieuwe plek gevonden waar je zeker net zo tevreden mee bent. Je zit dan wel ietsje verder bij het centrum vandaan, maar je nieuwe locatie is aanzienlijk groter en daarnaast is de huur zelfs een stuk minder dan wat je voorheen betaalde. Bovendien kijk je uit over een park en is dat straks een stuk rustiger dan dat kleine nauwe straatje waar je nu zit en zowel overdag als ’s nachts voortdurend mensen lijken te lopen.

Met verhuisdekens verzeker je je ervan dat meubilair niet opnieuw beschadigt

Nee, dat komt straks natuurlijk allemaal wel goed. Het is de verhuizing zelf waar je iedere keer weer tegenop ziet. Al dat inpakken in dozen en je meubilair weer heen en weer moeten sjouwen met alle nare gevolgen van dien. Het is je in het verleden namelijk al eerder gebeurd dat je een antieke kast erg beschadigde en ook is er een keer een bezem door een schilderij gegaan. 

Om dat soort vervelende omstandigheden dit keer uit de weg te gaan heb je besloten om deze keer verhuisdekens te kopen. Door je meubels en kunstwerken in verhuisdekens in te pakken loop je een stuk minder risico om deze tijdens het transport te beschadigen. Hoeken van meubels krijgen geen flinke klappen meer wanneer je per ongeluk tegen de muur aanloopt en daarnaast worden alle ingepakte spullen ook beschermd tegen bijvoorbeeld stof en water. 

Verhuisdekens zijn een stuk duurzamer en meerdere malen te gebruiken

De verhuisdekens zijn daarnaast natuurlijk vaker te gebruiken, zodat je niet met eenmalig verpakkingsmateriaal aan de slag moet. Dat is een stuk duurzamer en daarom weer net wat beter voor het milieu. De dekens kun je in de toekomst zeker nog wel een keer gebruiken en in de tussentijd kun je ze gebruiken om dingen in te pakken die voorlopig in de opslag gaan. Daarnaast kunnen ze ook van pas komen als je straks in je nieuwe appartement nog wilt gaan verven. Dan hoef je niet moeilijk te doen met plastic zakken en plakband waarmee je van alles moet gaan afplakken.