glazen schuifwand overkapping

Afgelopen voorjaar heb je de beslissing gemaakt om een tuin overkapping te plaatsen om op deze manier meer profijt uit je tuin te kunnen halen. Het was zeker een goede keuze, want je hebt behoorlijk wat extra dagen en avonden in de tuin doorgebracht, beschermd tegen de verschillende weersomstandigheden. Toen de temperatuur aan het eind van de zomer echter weer begon te dalen, werd je verplicht om naar binnen te gaan, omdat het buiten te koud werd om daar nog comfortabel te kunnen verblijven. 

Om er zeker van te zijn dat je het komend jaar langer kunt blijven genieten van je tuin overkapping, heb je daarom besloten om het komend voorjaar een glazen schuifwand overkapping te plaatsen. Door je overkapping te voorzien van een glazen wand kun je meer een indoor tuin creëren en nog langer genieten van het buiten zijn, zonder daadwerkelijk naar binnen te moeten. 

Geniet het hele jaar door van je tuin met verschillende weersomstandigheden

Door een glazen wand te monteren onder je overkapping creëer je een extra ruimte die je kunt zien als een uitbreiding van je woonkamer. Je kunt langer genieten van het buiten zijn en het wisselen van de seizoenen hoeft daarbij geen beperking te zijn. Natuurlijk wil je deze ruimte niet hermetisch afsluiten en een permanente toegang creëren naar de rest van je tuin, zodat je niet voortdurend via de deur naar binnen moet. 

Glazen schuifwanden zijn daarom ideaal. Als het goed weer is kun je de schuifwand fijn open laten staan en het tuin-in-huis gevoel creëren. Mochten de weersomstandigheden echter niet mee zitten door bijvoorbeeld regen, wind of dalende temperaturen, dan kun je de schuifwand probleemloos sluiten en toch optimaal blijven genieten van de door jouw gecreëerde ruimte. 

Glazen schuifwanden worden op maat geleverd en zijn eenvoudig te monteren

Je verzekert jezelf als het ware van een soort tuinkamer, waar je ook buiten de zomermaanden comfortabel tijd door kunt brengen, omdat de ruimte probleemloos kan worden geïsoleerd en beschermd kan worden tegen de verschillende weersomstandigheden. Mocht de zon echter tijdens de wintermaanden zijn gezicht laten zien, dan kun je binnen een handomdraai de schuifdeuren open gooien en op deze manier toch in de buitenlucht zijn. 

De installatie van de glazen schuifwanden is bijzonder eenvoudig. Met een speciale montagehandleiding wordt stapsgewijs uitgelegd hoe de installatie plaats dient te vinden. Het enige waar je op moet letten voordat je jouw schuifwanden bestelt, is dat je zorgvuldig de maten opneemt waaraan deze moeten voldoen. Zodra je dat hebt gedaan is het bestellen een peulenschil en worden de nieuwe schuifwanden binnen afzienbare tijd bij jou thuis afgeleverd zodat je aan de slag kunt gaan en een extra ruimte kunt creëren in je achtertuin waar je het hele jaar plezier aan zult hebben!