Heeft u het afgelopen jaar ook meer tijd thuis doorgebracht dan u normaal gewend was? Dan heeft u ongetwijfeld ervaren hoe fijn het is als uw eigen huis en tuin u veel genot en ontspanning opleveren. Wellicht heeft u van de gelegenheid gebruik gemaakt om alle kleine en wat grotere verbouwingen en reparaties uit te voeren. Bent u toen ook niet geïnspireerd geraakt om uw huis en terras nog mooier in te richten? Als u op zoek bent naar een nieuwe set tuinmeubelen waarvan u nog vele jaren wilt genieten, denkt u dan eens aan de tijdloze steigerhouten tuinmeubelen.

De voordelen van steigerhouten tuinmeubelen

Steigerhout is hout van zeer goede kwaliteit. Dat is niet verwonderlijk. Steigerhouten planken moeten immers vele jaren dienst doen onder omstandigheden die veel van de structuur en de stevigheid van het hout vragen. Mensen die op steigers in de hoogte werken, willen absoluut kunnen vertrouwen op hun solide en veilige steigerhouten planken. Na verloop van jaren krijgt steigerhout een karakteristieke kleur. Dit wordt veroorzaakt door reacties in het hout zelf. Hierdoor krijgt steigerhout een natuurlijke beschermingslaag, dat het beschermt tegen vocht, zonlicht en wisselende temperaturen. Deze robuuste en stoere uitstraling van steigerhout wordt meer en meer charmant gevonden. Dat is een belangrijke reden waarom steigerhout steeds populairder wordt bij meubelbouwers. De stoere en soms industriële uitstraling, gekoppeld met zachte en luxueus aanvoelende zitkussens kan een tijdloos ontwerp opleveren dat in vrijwel elke tuin tot zijn recht komt.

Steigerhouten tuinmeubelen en nog veel meer

Steigerhouten tuinmeubelen kunnen weer en wind weerstaan en zijn bij uitstek geschikt voor buitengebruik. Als u steigerhouten tuinmeubelen bestelt, hebben we het hout een behandeling gegeven waardoor het nog beter bestand is tegen weersinvloeden en zonlicht. In de regel hoeft u deze behandeling met olie, white wash of grey wash slechts eens in de drie jaar te herhalen en uw tuinmeubilair is weer goed beschermd. Naast steigerhouten tuinmeubelen hebben we ook meubelen van steigerhout voor binnen. Wat dacht u van een stoere steigerhouten eettafel? De kans is groot dat onze tafel het middelpunt van uw huishouden wordt. Wij leveren diverse steigerhouten eettafels zodat u altijd wel een exemplaar vindt die naadloos binnen uw inrichting past. Naast eettafels kunt u ook op maat gemaakte kasten en banken van steigerhout vinden. Besteed aandacht aan de productspecificaties, zolang u maar niet het belangrijkste uit het oog verliest: tuinmeubelen moeten perfect passen in de ruimte en kunnen geheel op maat gemaakt worden.

Steigerhouten meubilair volgens uw specificaties

Als rondkijkt, ziet u diverse meubelen van steigerhout in standaard maten. Maar wat als de maten van uw gewenste meubelen afwijken? Dan laat u het heel eenvoudig precies op maat maken.