Ben je op zoek naar een programma dat je helpt met het beheren en verhuren van materialen, het plannen van de verhuur en de communicatie tussen leveranciers en de klanten? Dan zou een verhuursoftware goed voor jou kunnen zijn. Bijvoorbeeld verhuursoftware van Rentman. Dit bedrijf richt zich op verhuursoftware voor de AV- en evenementensector. Lijkt je dat wel wat? Lees dan gauw verder.

Het belang van overzicht

Alle informatie die jij nodig hebt voor de verhuur van materialen in één overzicht hebben, dat klinkt haast te mooi om waar te zijn. Toch kan het. Rentman biedt overzicht door alle informatie in één systeem onder te brengen, waarbij iedereen toegang heeft tot alles op verschillende locaties en apparaten. De verhuursoftware is zo gebruiksvriendelijk dat mensen van verschillende leeftijden goed overweg kunnen met het systeem, wel zo belangrijk om overzicht te houden. Waarom is overzicht zo belangrijk? Omdat je precies moet weten welke materialen je nog hebt, welke materialen je nog kunt verhuren, welke materialen weg zijn voor reparatie, of je nieuwe materialen moet aanschaffen of niet. Zo kun je precies je leveranciers vertellen waar je behoefte aan hebt en je kunt je klanten goed bedienen door middel van goede communicatie, gebaseerd op het overzicht dat je hebt.

Wat zijn jouw doelen als bedrijf?

Wat zijn jouw doelen als bedrijf? Wil je meer inzicht hebben in het beheer van materialen? Vind je het nodig dat er betere communicatie is naar je klanten toe? Moet er meer inzicht zijn in samenwerkingen of reparaties en inspecties? Bij Rentman kun je terecht voor meerdere online verhuursoftwareprogramma’s. Denk aan beheer, plan, communiceer en track, welke kies jij? Zorg eerst dat jij je bedrijfsdoelstelling in beeld hebt en pas daar het softwarepakket op aan! Neem contact met Rentman op voor meer informatie over prijzen of om jouw ideale softwarepakket samen te stellen.

Meer info over verhuursoftware

Verhuursoftware van Rentman helpt verhuurbedrijven van ieder formaat efficienter te plannen. Heb je interesse in verhuursoftware van Rentman? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf. We helpen je graag op weg!