oplossingen voor bouw in de buitenlucht

Soms heb je heel pittige klussen in de buitenlucht, klussen die ook wel even kunnen duren. Voor diverse omstandigheden is het handig een overdekt en droog gedeelte te hebben op de bouwlocatie. Heb je in dat kader wel eens gedacht aan tentenverhuur? Neem bijvoorbeeld Kontent Structures. Zij bieden je de ideale tent, ook voor op de bouwlocatie met desgewenst verwarming en verlichting en dubbele deuren.

Voor bouwwerkzaamheden zijn de speciale werktenten en opslagtenten natuurlijk ideaal

Mooi voorbeeld is wel de renovatie van de toch forse Rijnbrug in Duitsland. De brug werd overdekt door gebruik te maken van tenten waardoor de vakmensen steeds hun werk konden blijven doen onder prima omstandigheden en de brug snel weer in orde was. Dezelfde tenten kun je uiteraard veel breder inzetten voor bijvoorbeeld een beurs, voor de opvang van vluchtelingen het organiseren van evenementen en dus voor alle denkbare bedrijfsoplossingen.

Zo kan elke klus ook in de buitenlucht snel geklaard worden

Zeker voor in de bouw zijn de speciale werktenten en opslagtenten natuurlijk perfect. Hiermee heb je de beste doorwerk faciliteiten en kan elke klus, dus ook in de buitenlucht, snel geklaard worden. Ook als sprake is van tijdelijke uitbreiding of vervanging van een bedrijfslocatie is het goed om eens aan tenten te denken. Tenten helpen je namelijk altijd uit de brand.

Zo werk je altijd droog en ook wind- en vorstvrij

De beschikbare tenten heb je in alle denkbare uitvoeringen en maten. De tenten maken droog werken net als windvrij werken en vorstvrij werken prima mogelijk. Geen enkele klus hoeft zo nog vertraging op te lopen. Je gebruikt de tenten eveneens als er een tijdelijke overkapping noodzakelijk is. Tenten bieden je sowieso extra ruimte na een calamiteit.

Voor als spullen vochtvrij bewaard moeten worden

Je kunt de tenten zo comfortabel maken als jij zelf wenst. Vind je het voldoende dat de werknemers gevrijwaard blijven van wind en regen, of kies je voor een tent met verwarming. Een dergelijke verwarmde tent kan soms wel bittere noodzaak zijn als het gaat om de opslag van spullen. Zeker als er sprake is van spullen die vochtvrij bewaard moeten worden. Daarnaast kun je ervoor kiezen verlichting in de tenten aan te laten brengen en kies je ook al uit enkele of dubbele deuren. Uiteraard staat veiligheid ook in deze tenten altijd voorop en dus zijn de moderne tenten uitgerust met brandblussers en andere veiligheidsproducten.