winter interieur

In de winter heb je te maken met donkere en grauwe dagen. Dus dan zorg je dat je wat meer leven in je interieur brengt om zo een leuke sfeer naar jezelf en je gasten over te brengen. Daarbij is de keuze voor een goede verlichting belangrijk, welke kies jij?

Retro en vintage

Als je wat van de oudere stijlen houdt, dan kan je je interieur een vintage stijl geven. Dit is een stijl die erg trending is op dit moment en een zeer warme uitstraling kan geven. Plaats bijvoorbeeld een mooie staande lamp in een hoek met een extra warme lamp om zo een intieme wintersfeer te geven. Daarbij kan je leuke interieur verlichting ophangen boven bijvoorbeeld de eettafel. Vaak kan je hier grote en unieke lampen voor gebruiken, ook dit zijn echte eyecatchers

Stijlvolle moderne verlichting

Wanneer je richting moderne verlichting gaat, kan je vooral kijken naar verlichting die je kunt inbouwen, of juist kiezen voor metalen of glazen designs met een futuristische look. Je kunt LED strips gebruiken om diverse meubels op te laten vallen in het geheel. Daarbij kan je LED lampen op diverse plaatsen inbouwen om ruimte te besparen. Doe inspiratie op in diverse lichtzaken en haal de meest unieke lampen in jouw huis.

Landelijk en warm

Nog een interieurstijl die flink wat sfeer en warmte in je huis kan brengen is de landelijke stijl. Hierbij komen vooral veel houten details terug in meubels en verlichting. Maar een lamp met een stoer design is niet de enige keuze waar je uit kunt kiezen: je kunt ook gebruik maken van kleine of grote filamentlampen om in bepaalde gedeelte van je huis extra sfeer te creëren.

Combineer

Je kunt sommige stijlen combineren. Hierdoor kan je lekker creatief met interieur verlichting aan de gang gaan en zo een geheel persoonlijke stijl maken in je woning. Daarbij kan je er ook voor kiezen om in de diverse seizoenen van stijl te wisselen.