hoog laag bedden

Zit je erover te denken een hoog laag bed aan te schaffen? Deze valt in de categorie seniorenbedden, en is speciaal ontworpen om mensen op leeftijd optimaal gemak en comfort te bieden. Dit type bed biedt ontzettend veel voordelen, en is bovendien te complementeren met allerlei handige technische snufjes. Daarover lees je in dit artikel meer, want als je voor optimaal comfort gaat dan zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos.

Een hoog laag bed met FPS-technologie

Het nieuwste van het nieuwste op het gebied van bedden is absoluut een matras met zogeheten FPS-technologie. Deze techniek omvat zeer subtiele geluidsgolven, die tot diep in je lichaam kunnen doordingen. Deze trillingen hebben een zeer positief effect op je welzijn. Ze ontspannen namelijk je spieren, verbeteren de doorbloeding en zorgen er zo voor dat je sneller herstelt en je soepeler voelt. Dit is ideaal als toevoeging aan je seniorenbed, maar ook topsporters en mensen met chronische pijnklachten hebben er zeer veel baat bij. Lijd jij bijvoorbeeld aan reuma of fibromyalgie? Dan biedt een bed met FPS-technologie uitkomst.  

Seniorenbed met design uitstraling

Voor wie denkt dat seniorenbedden er per definitie ouderwets uitzien en ziekenhuisuitstraling hebben: dat heb je mis! Je kunt namelijk tegenwoordig een hoog laag bed laten voorzien van een super mooie ombouw, en zelf de stof kiezen voor de bedbodem. Bij beddenzaak De Suite bijvoorbeeld, maken ze super de luxe designbedden op maat, die van alle gemakken zijn voorzien. Je kiest helemaal zelf hoe je wilt dat je bed eruit ziet, en ze kunnen zelfs de nachtkastjes erbij leveren in dezelfde stijl. Je hoeft dus op het gebied van design geen concessies te doen als je een seniorenbed wilt aanschaffen, want met een luxe bed van De Suite zie je bijna niet dat je te maken hebt met een zorgbed.

Hoog laad bed twijfelaar

Slaap jij het liefst in je eentje, maar wil je wel genoeg ruimte hebben? Misschien beweeg je veel in je slaap of ben je wat forser gebouwd. Dan is het goed om te weten dat je tegenwoordig ook een hoog laag bed twijfelaar kunt aanschaffen. Een twijfelaar zit qua formaat tussen een eenpersoons en een klein tweepersoons bed in. Hij is meestal 110 of 120 cm breed, en perfect voor wie graag in zijn eentje ruim slaapt.

Een deelbaar hoog laag bed

Slaap je juist graag samen met je partner, maar vind je een tweepersoons bed niet altijd even praktisch? Dan kun je kiezen voor een deelbaar hoog laag bed. Dit is in feite een tweepersoons bed dat bestaat uit twee losse delen die je gemakkelijk uit elkaar rolt. Er zitten namelijk wieltjes onder. Zo kun je gezellig samen slapen, maar profiteer je wel van de voordelen van en eenpersoonsbed. Het is makkelijker te verschonen, mantelzorg geven gaat beter en zelfs stofzuigen onder het bed is zo geen probleem meer. Een deelbaar bed is bovendien te bestellen met alle bovengenoemde extra’s, en dus ook met een hoog laag functie, een super de luxe design en FPS-technologie. Wat wil je nog meer?