huis verkopen

Je huis verkopen: vaak een emotioneel moment. Ook is het vaak erg veel werk. Het namelijk erg belangrijk om up-to-date te zijn en blijven van de verschillende onderhandelmanieren en om uw woning zo mooi mogelijk in beeld te brengen. Er zijn dus veel dingen om rekening mee te houden wanneer je besluit je huis te gaan verkopen. Wij helpen je dan ook graag een eindje op weg middels deze blog. We geven je namelijk een aantal tips die je niet mag vergeten, lees dus snel verder!

Foto’s en video’s

Potentiele kopers vna je woning scrollen heel wat uurtjes weg op de vaak eindeloze websites met woningen bij hen in de buurt. Daarom is het erg belangrijk dat uw woning er gelijk uitspringt. Hoe je dit voor elkaar krijgt? Door goede foto’s en video’s te laten maken door een professional. Beelden zeggen immers altijd veel meer dan woorden en verleiden de potentiele koper om door te klikken op uw woning en wellicht een bezichtiging bij te wonen. Een professional brengt jouw woning goed in beeld door foto’s en normale en 360 graden video’s.

Bezichtigingen

Open dagen bieden potentiele kopers de kans om jouw huis te bekijken. Het is dan ook van groot belang om je beste beentje voor te zetten en je huis bezichtiging klaar te maken. Zorg voor een neutrrale inrichting met niet al te veel tierelantijntjes, maar zorg wel voor een persoonlijke touch. Achterstallig onderhoud als loszittende klinken, niet afgewerkte verf of onkruid in de tuin zorgen ervoor dat een potentiele koper snel is uitgekeken op je woning. Verhelp achterstallig onderhoud dan ook voor dat deze mensen op visite komen. Mocht u niet weten hoe je jouw woning het beste inricht voor de open dag, laat je dan adviseren door een verkoopstylist. Deze weet precies wat het beste werkt en helpt je dan ook graag. 

De hulp van professionals is erg belangrijk

U kunt proberen zelf uw huis te verkopen. Dit is echter wel een grote en tijdrovende klus. Het is dus verstandig dit over te laten aan een professional. Deze heeft hier een opleiding voor gevolgd en zit meestal al een aantal jaar in het vak, waardoor hij of zij verstand van zaken heeft en u van het beste resultaat voorziet.