Ben je een design- en interieurliefhebber op zoek naar het perfecte meubel? Ben je nog op zoek naar een bepaalde stijl of heb je al lang dat ene stuk in gedachten waarvoor je aan het sparen bent?

Aangezien designmeubels een duur prijskaartje hebben, is het aan te raden uitgebreide research te doen naar het perfecte stuk. Een mooi designmeubel is tijdloos en is dan ook het sparen waard. 

Kies dus voor tijdloze meubels, of je nu gaat voor een mooie hanglamp als eyecatcher voor je interieur of droomt van die ene comfortabele design fauteuil. 

Start met een betaalbaar stuk en daarna kan je stap voor stap je interieur uitbreiden. Als je een tijdloos design meubel kiest, zullen nieuwe stukken gemakkelijker in je interieur passen. 

Tegenwoordig is er wel heel wat betaalbaar design te vinden wat het toegankelijk maakt voor een breder publiek. Als je op zoek bent naar mooie design stuks aan een betaalbare prijs, kan je een kijkje nemen bij volgende merken: 

Hay

Hay is een relatief jong Deens designmerk en maakt functionele en vrijblijvende designs. Vaak brengt het merk ook een speciale collectie uit met andere innovatieve ontwerpers. 

Muuto

Ook Muuto is een jong fris Deens merk dat betaalbaar is. Dit Scandinavische merk gebruikt innovatieve materialen en technieken en combineert dit met creatieve vrijheid. 

Kies een eerste stuk dat mooi op zichzelf kan staan. Een design meubel is een echte eyecatcher dus zorg ervoor dat je het design tot zijn recht laat komen op een geschikte plaats. Zo is een design fauteuil bijvoorbeeld ideaal als eerste design meubel.