De lente komt alsmaar dichterbij. We kijken met zijn allen uit naar warmere tijden waarin we weer heerlijk buiten kunnen zitten. Maar hoezeer wij ook staan te popelen, het voorjaar trekt zich er helemaal niets van aan en laat nog even op zich wachten. Ben jij op zoek naar een manier om ook bij frisser weer buiten te zitten? Sluit je terrasoverkapping dan stijlvol af met een schuifwand van glas. Een veranda met schuifwand biedt beschutting tegen wind en regen. In de lente schuif je de wand echter makkelijk open, zodat je ook in de schaduw van het warme weer kunt genieten.

Wat zijn de voordelen van een terrasoverkapping met schuifwand?

  • In de herfst en winter zit je beschut;
  • In de lente en de zomer schuif je de wand open en geniet je van het warme weer;
  • Je creëert meer ruimte;
  • Zonlicht schijnt door het glas naar binnen;
  • De schuifwand wordt eventueel met tochtstrips geleverd, waardoor kou en vocht buiten blijven.

Wat is het verschil tussen een schuifwand en een schuifdeur?

Een glazen schuifwand heeft een stevige, waterpas fundering nodig. Het kan zijn dat dit niet bij jouw situatie past. Kies je om deze of een andere reden liever voor een alternatief? Laat dan een glazen schuifdeur op maat maken bij een expert zoals Danenberg Shop. Bij deze specialist kies je zelf welke kleur jouw schuifdeuren krijgen, waardoor ze helemaal bij jouw interieur of tuin passen. Een schuifwand van glas heeft juist het voordeel dat er veel natuurlijk licht binnenkomt. Zo lijkt de ruimte groter. Ook voor zo’n schuifwand van glas kun je bij Danenberg Shop terecht.

Hoe monteer je een glazen schuifdeur of schuifwand?

Als je een glazen schuifdeur of glazen schuifwand bestelt, kun je die zelf monteren of laten installeren. Je ontvangt bij je bestelling een handleiding waarmee je stap voor stap – met behulp van een duidelijke video – zelf aan de slag kunt. Wil je jouw glazen schuifdeur of schuifwand door een specialist laten monteren? Bij Danenberg Shop ben je aan het juiste adres! De vakkundige monteurs van Danenberg Shop zijn door hun jarenlange ervaring gespecialiseerd in het installeren van glazen schuifdeuren en glazen schuifwanden. Raakt je product tijdens de montage toch beschadigd? Dan wordt dit vervangen, want de garantie blijft geldig. Bestel daarom voor de beste montageservice je glazen schuifwand of schuifdeur bij Danenberg Shop.