badkamer verlichting

Een van de meest onderschatte ruimtes om tijd door te brengen in huis is de badkamer. Voor de meeste mensen is het de plek waar ze snel even douchen voor ze ’s ochtends naar hun werk gaan en ’s avonds laat komen ze er nog even binnen om hun gezicht te wassen en de tanden te poetsen, alvorens het licht weer uit gaat en ze hun bed inklimmen. 

Jij bent echter tot het inzicht gekomen dat er best wel wat meer gebruik mag worden gemaakt van de badkamer en dat is dan ook precies het doel wat je voor ogen hebt met de aankomende renovatie van je badkamer. Je bent in je hoofd al geruime tijd bezig met de plannen en je hebt een flinke make over voor ogen die ervoor zorgt dat je badkamer meer wordt dan een snelle wasbeurt in de ochtend of een snelle stop alvorens je gaat slapen. 

Voorzie je badkamer van de juiste sfeerverlichting en blijf langer in bad

Je nieuwe badkamer wordt daarom ruimer en comfortabel, voorzien van de nodige voorzieningen die je je in staat stellen meer profijt te halen uit deze nauwelijks gebruikte ruimte. Je droomt stiekem al over het uitgebreid badderen na een lange dag werken en hebt daarom een ligbad met jacuzzi gepland. Je ziet jezelf al helemaal tot rust komen straks, genieten van de bubbels die je lichaam zachtjes masseren, terwijl je geniet van een goed glas wijn en de muziek die zachtjes uit de nog te installeren speakers klinkt. 

Om ervoor te zorgen dat je straks uitgebreid kunt genieten van je nieuwe badkamer, is het natuurlijk belangrijk ervoor te zorgen dat ook de badkamerverlichting een detail is dat niet over het hoofd mag worden gezien. Ontspannen en tot rust komen in de jacuzzi doe je natuurlijk niet onder tl-verlichting. Een goed geplande sfeerverlichting in je badkamer is daarom een must, die je straks zal helpen beter te ontspannen. 

Met dimbare led verlichting kun jij op iedere moment de juiste sfeer creëren 

Door makkelijk te installeren inbouwspots wil je straks je badkamerverlichting nieuw leven inblazen. Mooie led verlichting die je kunt dimmen verzekert je ervan dat je straks de juiste sfeer kunt creëren die jij op ieder moment nodig hebt. Hiermee ben je er zeker van dat je ’s ochtends makkelijk je weg kunt vinden, maar ook dat je ’s avonds nog eens extra kunt genieten als je wegzakt in het water na een lange dag werken.