houten vloer

Wil je ook meer sfeer in huis? Pak het dan grondig aan en kies voor een vloer van hout. Dit natuurlijke materiaal is perfect als ondergrond voor de woonkamer, slaapkamer of entree. Lees gauw verder hoe een houten vloer de sfeer kan bepalen en hoe je het beste een vloer van hout kunt kopen. 

Warme en luxe uitstraling 

Of je nu een oude woning hebt of een nieuwbouwwoning, een goede huiselijke sfeer is onmisbaar. Door te kiezen voor natuurlijke materialen in huis, zoals hout, geef je de woning een fijne en warme sfeer. Wanneer je gebruik maakt van echt hout, bijvoorbeeld voor een houten vloer, geeft dit natuurlijk ook een luxe uitstraling. Is jouw woning toe aan wat extra knusheid en gezelligheid? Pak dan de vloer aan en laat een vloer van hout plaatsen. Dit is eenvoudiger dan je wellicht denkt. 

Soorten hout

Er zijn ontzettend veel verschillende houten vloeren mogelijk. Je kunt een vloer van visgraat laten leggen, laminaat met houtkleur kiezen of echt hout plaatsen. Wellicht is een parketvloer nog altijd de beste optie. Dit is ontzettend eenvoudig om te leggen, maar wel altijd van echt hout. In tegenstelling tot laminaatvloer ligt er echt hout op de vloer, maar is het wel voorzien van de juiste beschermlagen waardoor het eenvoudig te onderhouden is. Bebo parket biedt bijvoorbeeld een ruim assortiment aan parketvloeren aan. Deze kun je laten leggen, of gewoon zelf leggen. Het ziet er net uit en is minder kwetsbaar als een vloer van houten balken of platen. 

Een vloer van hout laten plaatsen is dus helemaal niet moeilijk. Wil je af van saaie tegels, vloerbedekking of oud laminaat? Kies dan voor echt hout voor op de vloer. De meest eenvoudige optie is om voor een parketvloer te kiezen. Met de vloeren van Bebo parket geniet je van een echte houten uitstraling en het gemak van een moderne vloer.