badkamermeubels

Ieder jaar probeer je met de nodige aanpassingen en renovaties je woning comfortabeler te maken voor jou en je gezin. Het is een soort traditie geworden en sinds dat jullie een paar jaar geleden jullie intrek hebben genomen in jullie woning heb je jaarlijks met veel plezier de nodige verbeteringen doorgevoerd om ervoor te zorgen dat jullie prettiger kunnen wonen. 

Deze keer heb je ervoor gekozen om de badkamer eens goed onder handen te nemen. Er is sinds jullie verhuisd zijn niks aan gedaan en het wordt daarom hoog tijd om eens aan de slag te gaan. Stiekem is de badkamer toch een fundamentele plek in je woning die nog wel eens onderschat wordt, maar je brengt er iedere dag behoorlijk wat tijd in door. Je kunt je namelijk moeilijk voorstellen dat je een aantal dagen zonder douchen of baden doorbrengt en ook de dagelijkse rituelen zoals wassen, kammen en tanden poetsen vinden standaard in de badkamer plaats. 

Er valt genoeg te verzinnen om jezelf ervan te verzekeren dat je extra luxe krijgt

Zodoende dat er nu werk aan de winkel is. Er komt een nieuwe tegelvloer in met geïntegreerde vloerverwarming, een nieuwe douchecabine staat op de planning en ook het ligbad gaat straks vervangen worden door een whirlpool bad, zodat jullie straks extra goed tot rust kunnen komen wanneer je je in een warm bad laat zakken en met een eenvoudige druk op de knop jezelf kunt laten verwennen door een flinke straal bubbels. 

Natuurlijk mogen ook de andere details niet vergeten worden. Er komt een nieuwe wasbak in een modern meubel en ook een grote spiegel wordt straks niet vergeten. Daarnaast ben je van plan om een flink staand badkamermeubel aan te schaffen, zodat je straks probleemloos handdoeken, cosmetica en allerlei extra zaken die je in de badkamer gebruikt probleemloos op kunt bergen. Op aanraden heb je ook besloten om een bidet te installeren, zodat je naast het wassen van je gezicht aan de wastafel, ook je onderkant straks prettig en hygiënisch kunt reinigen.

Als je op details let, mag je natuurlijk ook meubilair en verlichting niet vergeten

Natuurlijk mag ook de verlichting niet vergeten worden. Je ziet er al naar uit om straks samen met je vrouw ’s avonds in de whirlpool plaats te kunnen nemen met een goed glas wijn, zodat jullie samen even helemaal kunnen ontspannen. Natuurlijk wil je daar geen fel witte lampen bij betrekken die de sfeer teniet doen. Daarom heb je er voor gekozen om straks nieuwe led-spotjes in het plafond te installeren die je met een speciale dimmer op verschillende sterktes kunt laten branden. 

Al met al belooft jullie nieuwe badkamer een lust voor het oog te worden. En daarnaast zal het een oase aan comfort zijn, waar jullie ongestoord kunnen genieten van verbeterde voorzieningen die jullie leven een stuk aangenamer maken. Niets is immers zo fijn als in een moderne badkamer onder een fijne douche te kunnen stappen, lekker tot rust te kunnen komen in een comfortabel ligbad of op een gedegen wijze straks probleemloos je tanden te kunnen poetsen of het toilet te kunnen bezoeken.