Hebt u het idee dat uw woonkamer nog iets mist? Of wilt u een persoonlijker tint aan uw interieur geven? Dan is een fotocollage ontwerpen een uitstekend idee! Hiermee haalt u meer sfeer in huis en wordt uw interieur uniek en persoonlijk. Het hoeft bovendien niet heel ingewikkeld zijn om dit te realiseren, met een foto op hexagon van Modulari maakt u in een handomdraai een mooi ontwerp!

Een interieur dat bij u past

Iedereen heeft een plek nodig om zich thuis te voelen. Een plek die bij u past, waar u tot rust kunt komen en op uw gemak tijd kunt doorbrengen. Hoe dit eruit ziet, is voor iedereen weer anders. U hebt niet altijd veel keus hoe uw woning er van de buitenkant uitziet, maar het wooninterieur kunt u zo maken als u wilt. Waar de ene persoon hecht aan een strak en modern interieur, geeft een ander de voorkeur aan landelijk of juist aan romantisch. Er zijn heel veel mogelijkheden! Wat in ieder geval belangrijk is, is om er een persoonlijk tintje aan te geven.

Persoonlijke woonaccessoires

Een wooninterieur kan nog zo goed bij elkaar gezocht zijn, als er geen persoonlijk tintje te vinden is, blijft het toch wat afstandelijk. Er moet wel op de een of andere manier te merken zijn dat het uw huis is en niet een woonkamer uit een woonmagazine. Hoe doet u dit nu? Dit kunt u doen door persoonlijke woonaccessoires te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld souvenirs neerzetten of schilderijen ophangen die u mooi vindt. Maar de eenvoudigste manier om uw wooninterieur persoonlijker te maken, is door het ophangen van uw eigen foto’s.

Foto’s in uw interieur

U kunt op verschillende manieren foto’s toevoegen aan uw interieur. Zo kunt u een favoriete foto uitvergroten en laten inlijsten. Of u kunt meerdere kleine fotolijstjes her en der neerzetten met daarin uw favoriete herinneringen. Allemaal natuurlijk uitstekende opties, maar er is nog een optie, die misschien nog wel leuker en gemakkelijker is, namelijk een fotocollage ontwerpen met de hulp van foto op hexagon van Modulari.

Foto op hexagon

Een fotocollage ontwerpen klinkt ingewikkeld, maar met de foto op hexagon van Modulari wordt dit heel eenvoudig. U kiest uw favoriete foto’s uit en laat deze op hexagons afdrukken. Hierbij kunt u kiezen uit kleinere of grotere hexagons. Door het zelfklevende magnetische ophangsysteem is het ophangen van de fotocollage geen enkel probleem! U kunt bovendien zelf bepalen in wat voor vorm u de verschillende hexagons uiteindelijk ophangt. Hangt u ze bijvoorbeeld in een soort cirkel op of maakt u er juist een wat speelser geheel van? Eerst de fotocollage ontwerpen door de foto’s op hexagon los op de grond neer te leggen voordat u ze ophangt, is een goed idee. Zo krijgt u een beeld van de verschillende mogelijkheden die er zijn en wat u het meest aanspreekt. Hoe u uiteindelijk ook de fotocollage ontwerpt, uw woonkamer zal er zeker van opvrolijken!