foto op canvas

Een huis wordt pas een thuis, wanneer in het interieur persoonlijke details zijn toegevoegd. Een van de leukste en meest persoonlijke items die je in je woonkamer op kunt hangen zijn natuurlijk canvas foto’s. Met een blik op de muur dwalen je gedachten weer af naar die te gekke vakantie of dat mooie moment waar je met het hele gezin samen van genoten hebt. Het fleurt je hele huiskamer op en biedt een gezellige sfeer.

De voordelen van een canvas foto

Canvas is door de jaren heen steeds populairder geworden. Logisch ook, want het heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Je kunt je favoriete foto namelijk met het grootste gemak omtoveren tot een unieke wanddecoratie. Daarvoor moet je enkel een foto op canvas bestellen en je hebt er dus geen lijst voor nodig. Het resultaat is luxe en stijlvol. Bovendien past een foto op canvas in iedere huiskamer, welke stijl je ook hanteert. Nog een voordeel is dat canvas zeer sterk is. Hierdoor zal jouw mooie herinnering jarenlang aan de muur kunnen hangen en er nog steeds even mooi uitzien. Tot slot is canvas makkelijk schoon te maken. Stof is makkelijk te verwijderen met een vochtig doekje, zodat jouw wanddecoratie er altijd mooi bij hangt.

Maak een statement

Canvas, gemaakt van ruw katoen , is het ideale materiaal om je mooie foto’s op vast te leggen en kostbare momenten te vereeuwigen. Je kunt kiezen uit verschillende maten en kunt natuurlijk ook een gehele collage op een canvas uit laten printen. ‘The sky is the limit!’ Een foto op canvas is een statement. Het laat zien wat jij mooi en bijzonder vindt. Je hebt immers de moeite genomen om de foto op canvas uit te printen. Het kan een familiefoto zijn, maar ook een foto die jouw hobby tot uiting laat komen of een kiekje van je lieve huisdier. Het doet de hele kamer stralen en is een aanvulling van het interieur, vooral als de kleuren van de foto mooi bij de rest van je spullen passen. Door een mooie canvas op te hangen, breng je je hele woonkamer naar een hoger niveau.