Jij bent op zoek naar een mooi eiken tafelblad, dat staat vast. Maar dan? Dan begint het pas, want er zijn verschillende soorten / kwaliteiten eikenhout, voor welke dikte ga je, voor welke afwerking, welke kleur olie / lak en – last but not least – voor welke vorm kies je? Onderstaand licht EIKENvakman.nl – specialist op het gebied van eiken (tafel)bladen – diverse vormen toe!

Eerst kort over ons. 

Wij bieden een uitgebreide collectie eikenhout tafelbladen die door ervaren vakmannen  – de naam zegt het eigenlijk al – met veel zorg en liefde voor het vak op ambachtelijke wijze gemaakt worden. Naast topkwaliteit tafelbladen staan wij garant voor een eenvoudig & gebruiksvriendelijk online bestelproces, scherpe prijzen en een snelle levering!

Een lastige keuze, voor welke vorm kies jij?

Bij EIKENvakman.nl vind je prachtige eiken tafelbladen in diverse vormen. De basis van onze eiken tafelblad collectie bestaat uiteraard uit een groot assortiment rechthoekige tafelbladen. De meeste rechte tafelbladen kunnen tot op de millimeter nauwkeurig op maat besteld worden. Maar wij bieden ook een gerichte collectie tafelbladen in de meest voorkomende rechthoekige afmetingen. Het voordeel van deze vaste afmetingen, bijv.80×160 cm, 90×180 cm en 100×200 cm, is dat wij deze voor een extra scherpe prijs aan kunnen bieden, evenals sneller (direct uit voorraad) kunnen leveren!

Daarnaast vind je bij ons een ruime collectie ronde tafelbladen, ideaal geschikt voor een gezellige eiken eetkamertafel. En wacht dacht je van een stijlvolle ovale eiken tafel, deze vorm is ideaal geschikt wanneer de tafel echt het middelpunt van het interieur moet zijn! 

Ga je voor levendig en natuurlijk, met een vleugje stoer, dan moet je zeker een kijkje nemen bij onze boomstam tafelbladen. Deze tafelbladen zijn – aan de lange zijden- voorzien van een rustieke waankant.  Wat jouw wensen ook zijn een eiken tafelblad kopen bij EIKENvakman doe je eenvoudig online & altijd voor de beste prijs!

Bijpassende stalen poten voor iedere tafelblad vorm!

Voor welke vorm tafelblad jij ook wilt kiezen, je vindt altijd een stalen tafelpoot van EIKENvakman.nl die hier perfect bij past. Van de dubbele kruispoot voor een rond blad, de modern ogende matrix onderstellen voor een ovaal tafelblad en de welbekende U, X en A poten voor een rechthoekig tafelblad. Ook onze tafelpoten bestel je eenvoudig & voordelig online (mee).