Iedereen is wel bekend met de ‘traditionele urn’. De grote urn in een klassieke urn vorm, van messing, marmer of keramiek, vaak in een donkere kleur. Er ontstaat echter steeds meer vraag naar ‘iets anders’, een moderne urn. Hier vertellen wij u natuurlijk graag wat meer over!

Een moderne urn..

Wat is nu eigenlijk een moderne urn? Nou, bij UitvaartUniq.nl verstaan wij onder een ‘moderne urn’ met name urnen die een niet conventionele vormgeving hebben, eventueel in combinatie met strakke lijnen en bijzondere kleuren. Of u nu zoekt naar een kubusvormige urn van RVS, of juist een eigentijdse vormgeving gecombineerd met een aparte kleur, u vindt een ruime collectie urnen bij UitvaartUniq met een moderne uitstraling, voor een unieke & dierbare herinnering.

De fruitfull collectie.

Een mooi voorbeeld van een ‘moderne urnen serie’ is de Fruitful collectie. Een bijzondere collectie waarbij een moderne ronde ‘fruit vormgeving’ centraal staat, verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen en in diverse eigentijdse kleurtinten. Deze bijzondere urn is verkrijgbaar in de kleuren appelgroen, kersrood, pompoenoranje, lavendelwit met paarsachtige schijn en metallic brons / goud / grijs. 

Niet direct een ‘urn’. 

Naast een moderne uitstraling is er nog een element dat veel mensen tegenwoordig aanspreekt, dit is het feit dat deze urn niet meteen ‘lijkt op een urn’. Een traditionele urn vinden steeds meer mensen (te) confronterend en alhoewel er vaak wel de behoefte bestaat aan een tastbare herinnering voor het bewaren van de as, hoeft dit niet altijd meer een traditionele urn te zijn. De fruitful collectie past hier natuurlijk ook heel mooi bij. 
Wilt u meer weten over een urn kopen bij UitvaartUniq.nl? Om u optimaal te ondersteunen in uw zoektocht naar een bijzondere moderne urn hebben wij een mooie collectie samengesteld met specifiek al onze moderne urnen, neem gerust een kijkje op onze website.