Bent u op zoek naar een stijlvolle DIY trapleuning, bekijk dan zeker even de collectie inox trapleuningen van LEUNINGvakman.be. Of u nu gaat voor een ronde leuning, een rechthoekige leuning, een gebogen leuning, of zelfs een inox trapleuning voor buiten, bij ons slaagt u altijd! 

DIY trapleuningen van inox. 

De diverse mogelijkheden op het gebied van inox leuningen & vooral ook leuningdragers maakt onze collectie zo uniek! Naast de verschillende leuningvormen (rond & vierkant), inox afwerkingsvarianten (geborsteld en gepolijst) en inox soorten (inox 304 voor binnen en inox 316 voor buiten), bieden wij een unieke collectie leuninghouders. 

U kunt kiezen voor een wat klassieke & traditionele ronde vormgeving, of juist voor een strakke & moderne (rechthoekige) vorm. Maar ook kunt u kiezen voor verschillende manieren van bevestiging (aan de muur), zo is onze collectie onder te verdelen in houders met een “traditionele” zichtbare 3-schroeven bevestiging en houders met een “blinde” bevestiging middels een stokbout / steekbout. 

Daarnaast vindt u diverse typen & stijlen, van minimalistisch tot luxe en van elegant & stijlvol tot robuust. Wat uw wensen ook zijn, u vindt altijd een trapleuning bij LEUNINGvakman.be die precies bij uw behoeften past. 

Volledig gelast & gunmetal…

Bent u echt op zoek naar iets speciaals, bekijk dan zeker even onze compleet gelaste trapleuningen van INOX, zeer stijlvol & luxe. En bent u gek op die “metaallook” van inox, maar vindt u zwart ook heel erg mooi, dan hebben wij de perfecte optie voor u: gunmetal. Een stevige stalen trapleuning met hoogwaardige “zwartstaal look” poedercoating. Neem gauw een kijkje op LEUNINGvakman.be!